Computer Wacht Amsterdam

Jouw computerhulp in de binnenstad

Aangenaam!

Ik ben Leonard. Ik ben 58 jaar, en ik woon met mijn lief Dorian aan de Kloveniersburgwal in een rustig achterhuis uit pakweg 1700. Ik hou van mijn plek en van mijn stad. Mijn hele familie komt hier vandaan, en na enige omzwervingen in de provincie ben ik ook weer terug waar ik ooit mijn eerste baan in het theater had. 

Relevante opleidingen

2018 – Applied Cognitive Psychology (MSc), Universiteit Leiden

2010 – Adobe Systems Certified Webspecialist, Koenig, India

2007 – Coaching & Counselling, De Baak, Driebergen

HOE COMPUTER WACHT AMSTERDAM ONTSTOND

Het is inmiddels alweer meer dan 24 jaar geleden dat ik in Haarlem begonnen ben met mijn eigen servicekantoor voor kleine zelfstandigen met computer problemen. Wat later ben ik ook websites voor mijn klanten gaan ontwerpen. Daarna ben ik me gaan richten op het opleiden, coachen en begeleiden van collega computerexperts, raakte gefascineerd door het begeleiden van mensen en van het een kwam het ander. Na een omscholing tot coach en cognitief psycholoog startte ik een eigen praktijk in coaching, training en purpose guiding (www.leonarddegroot.nl) in Amsterdam. Prachtig werk, en ik doe het met veel plezier, maar ik miste toch ook mijn computerwerk.

En toen kwam COVID-19.

De inkomsten voor trainingen die niet online konden liepen flink terug en ik moest omkijken naar wat extra bronnen van inkomen. Dat lag wel voor de hand, dus ik dacht: ‘Ik ga mensen in de buurt helpen met hun computers!’ En nu combineer ik beide expertises: die van de hands-on computerman van de buurt en die van coach die mensen helpt bij het vinden van hun life purpose. En intussen coach en train ik mijn computer klanten in het gebruik van de computer en richt ik hun werkplek in om zo gezond mogelijk te kunnen werken. En ik heb er lol in. Mijn eigen pandemie oplossing en lekker in de buurt.